Celtic Garden

Celtic Garden (Free) 1.2

Keltische fontein op je startscherm

VOOR

  • Mooie lichteffecten

TEGEN

  • Weinig actie

Goed
7

De Celtic Garden wallpaper tovert een fontein met Keltisch thema op je startpagina's. De gratis interactieve wallpaper toont vloeiende animaties op je telefoon, zodat je eindelijk -in dit geval- stromend water hebt op je Android-toestel. Dat kunnen niet veel mensen zeggen.

De makers van Celtic Garden hebben een paar mooie achtergronden geproduceerd. Zo krijg je het vakantiegevoel met de My Beach wallpaper en vind je ultieme rustmomenten bij de Spring Zen achtergrond. De Celtic Garden is een fraaie tuin met klavertjes en paddenstoelen. Net als bij de andere 'live wallpapers' voor Android beweeg je door de tuin door naar verschillende startschermen te gaan. Dat gebeurt allemaal in 3D en ziet er prachtig uit.

Deze interactieve achtergrond offreert een spetterende fontein, met prachtige lichteffecten van de zon. Toch hadden wij op het strand van deze makers meer plezier, omdat daar ietwat meer kleur en actie in zat.

Ben je dol op Keltische thematiek dan is de Celtic Garden vast iets voor jou. Het thema heeft prachtige lichteffecten en is een must voor de liefhebbers van de kleur groen.

Celtic Garden

Download

Celtic Garden (Free) 1.2

Beoordelingen about Celtic Garden